Sticla dreptunghiulară

Sticla clasică, bag-in-box, pet…

Există o dinamică a lichidului, o adecvare naturală a fluidului, ideală în cazul sticlei clasice. Din celelalte forme, ciudăţenii.

Aşa cum la ceai s-a rafinat, în timp îndelungat, o tehnică de preparare şi servire care ţin de filosofie pură, aşa şi la vin nu putem să renunţăm la sticla elegantă, la decantorul clasic, la tirbuşonul istoric, la toate celelalte accesorii pentru vin, fără a renunţa la o tradiţie care a cizelat un anumit tip de rafinament şi o filosofie proprie a vinului.

Sau putem renunţa la toate acestea?

About the Author

Adrian Petrechescu
Adrian Petrechescu | Vinogene Eventosophist, delisophist, boier, patron mare, om cu greutate şi ceva cheag.

Be the first to comment on "Sticla dreptunghiulară"

Leave a comment

Your email address will not be published.